Over ons - Tursys

Over Ons

Tursys Travel Technologies

Sinds onze oprichting in 1995, hebben we steeds gewerkt met uitgesproken kwalitatieve software en hardware bedrijven om alzo zeer effectieve producten te kunnen presenteren aan onze klanten.

Onze vooruitstrevende diensten voor de toeristische sector en luchtvaart blijven efficiëntie verlenen aan luchtvaartmaatschappijen, touroperators, reisbureaus en consolidators. Voor een heldere toekomst, blijven we oplossingen blijven we informatietechnologie ontwikkelen met onze deskundige medewerkers in. Wij ondersteunen onze klanten door het delen van onze ervaring in de luchtvaart en het toerisme.

Wij hebben sectorale professionaliteit en het “Software as a Service (SaaS)" businessmodel als uitgangspunt. Wij verzorgen internetoplossingen voor online travel systemen aan onze klanten. Met onze database, XML, software en design team, bieden we innovatieve stappen aan op de B2B (Business-to-Business) en B2C (Business-to-Consumers) platforms voor online reservering projecten.

Ons doel: "Oplossingsgerichte ontwikkelingen"

Onze strategie en missie is gebaseerd op het verhogen van efficiëntie en winstgevendheid van onze klanten met moderne methoden zoals internet-technologieën. Op basis van deze doelstelling, ontwikkelen we systemen en diensten efficiënt, eenvoudig te gebruiken en in overeenstemming met de technologische ontwikkelingen zijn, en dit met onze deskundige medewerkers en project-gebaseerde zakenpartners. We weten dat de efficiëntie van onze oplossingen niet beperkt is tot verkoop, we voldoen dan ook aan de zakelijke behoeften van onze klanten met trainingen en after-sales support.

We weten dat relevante tevredenheid een nauwkeurige en efficiënte oplossing vereist. We hebben onze 21 jaar van sectorale ervaring in het toerisme en luchtvaart gecombineerd met een jong en creatief team. Zonder enig compromis op onze oplossingsgerichte principes, blijven we het kwaliteitsniveau van Tursys nastreven met een zakelijke aanpak die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Klik hier om onze oplossingen te raaplegen

ONZE VISIE

Tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten en daarbij;
 • Niet vergeten dat "Ordinair blijven achterstand betekent, een gerenommeerd merk in binnen- en buitenlandse markten blijven door ontwikkeling van nieuwe oplossingen in het toerisme en reizen en steeds klaarstaan voor verschillende trends in veranderende marktomstandigheden.
 • Ontwikkelen van internet gebaseerde technologie in de toeristische sector met rationele en innovatieve methoden en vervullende eisen en verwachtingen op het hoogste niveau.

ONZE MISSIE

 • Absolute tevredenheid van de klant nastreven door het tijdig leveren van een foutloos product.
 • Nastreven van langdurige samenwerkingsverbanden met onze partner bedrijven op basis van wederzijds vertrouwen.
 • Bijdragen aan de toekomst door het baanbrekend te blijven het toerisme en de luchtvaart.
 • Respect voor het milieu en het gebruik van middelen op de meest effectieve manier door te werken met sociale verantwoordelijkheid.

ONS KWALITEITSBELEID

 • Een kwalitatief en betrouwbaar onderneming te blijven in de sector door toepassing van een “Total Quality Management”.
 • Bereiken van volledige tevredenheid met klantgericht beheer.
 • Verhogen van de motivatie van werknemers door voortdurende trainingen en aangepaste werkomgeving.
 • Bereiken van voordeel ten opzichte van concurrerende bedrijven door het bijhouden van de nieuwste innovaties en technologieën in de sector.
 • Verhogen van de efficiëntie door voortdurend te werken aan verbetering en ontwikkeling.